Reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transport

Prodavac će odobriti povraćaj robe nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom. U slučaju povraćaja robe koji nije nastao propustom prodavca, kupac snosi sve nastale troškove.

Privatnost podataka

M- 6 Tikveš se obavezuje da će čuvati privatnost i tajnost ličnih podataka svih kupaca, u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini (Sl. glasnik RS, br. 41/2009, 95/2013 i 52/2019).

Svi zaposleni u M-6 Tikveš su u obavezi da poštuju načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i obaveštavaju se o načinu korišćenja. Proverava se sa kupcima da li njihovi podaci mogu da se koriste, uključujući proveru saglasnosti kada su u pitanju liste kontakata koje se koriste za marketinške kampanje.

Lični podaci kupaca skladišteni su u informacionom sistemu M-6 Tikveš i čuvaju se na sigurnom mestu i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci potrebni za pružanje kvalitetne usluge kupcima.

Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija i obaveštavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web prodavnice.

M-6 Tikveš garantuje da se lični podaci korisnika web prodavnice ne daju nikad na uvid ili za upotrebu trećoj strani bez prethodne izričite saglasnosti korisnika. M-6 Tikveš se obavezuje da primenjuje sve razumne mere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. M-6 Tikveš se ne može smatrati odgovornim za zloupotrebe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posledica tehničko-sigurnosnog propusta sistema web trgovine ili propusta zaposlenih. M-6 Tikveš zadržava pravo da ne isporuči robu čija porudžbina ima nepotpune i/ili netačne podatke, odnosno ukoliko nije moguća provera porudžbime telefonskim putem usled pogrešno navedenog broja ili nejavljanja na poziv.

Kolica za kupovinu
Prijava

Nema te još uvek nalog?

Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na našoj veb stranici. Pregledanjem ove veb stranice slažete se sa našom upotrebom kolačića.

Da li imate preko 18 godina?

Pristup zabranjen

Pristup vam je ograničen zbog godina.

Imam 18 ili više godina Imam manje od 18 godina